Home » Kunst kopen

Een schilderij, aquarel of tekening kopen

U heeft in onze collectie een of meerdere schilderijen, aquarellen en/of tekeningen gevonden, die uw aandacht hebben getrokken. Wat is dan de volgende stap om de kunstwerken (vrijblijvend) te bezichtigen?

 

Stap 1 - Contact

Neem contact op met een van onze medewerkers via telefoon, email of app en geef aan in welk(e) kunstwerk(en) u mogelijk interesse heeft. Telefonisch beantwoorden wij op voorhand al uw vragen over de schilderijen, aquarellen en tekeningen uit onze collectie. Zijn uw vragen beantwoord? Dan plannen wij graag een vrijblijvende bezichtiging met u in.

 

Stap 2 - Vrijblijvende bezichtiging van het kunstwerk
Er zijn een aantal opties om onze schilderijen, aquarellen en/of tekeningen te bezichtigen. Bent u niet in de gelegenheid om het werk fysiek te bezichtigen? Dan zorgen wij ervoor dat u een uitgebreide fotoreportage en informatieset binnen onze online omgeving kunt bekijken. 

Bij voorkeur tonen wij u onze schilderijen, aquarellen en tekeningen fysiek aan u, zodat u zelf het werk kunt ervaren met bijvoorbeeld verschillende lichtinvallen. Een fysieke bezichtiging is mogelijk bij u op locatie of bij onze lijstenmaker (Sassenheim), zodat het werk eventueel ook direct in een andere omlijsting gezien kan worden.

 

Stap 3 - De eventuele aankoop van uw nieuwe schilderij, aquarel of tekening
U bent na de vrijblijvende bezichtiging van het kunstwerk enthousiast en kan niet wachten tot het schilderij, aquarel of tekening bij u aan de muur hangt. De overdracht van het kunstwerk kan direct of eventueel kosteloos bij u bezorgd worden. Uiteraard ontvangt u de documentatieset (bestaande uit een of meerdere foto('s), omschrijvingsdocument, certificaat van echtheid, toekenning archiefnummer en eventuele kunstenaarsboeken, veilingcatalogus etc.) behorende bij het kunstwerk ook direct.

 

Optioneel is het mogelijk om een taxatierapport bij te voegen. Kunsthandel Biesta & Smink heeft een samenwerking met een gecertificeerd taxateur. Dit taxatierapport wordt geaccepteerd door verzekeraars. Het tarief van een dergelijk taxatierapport verschilt per kunstwerk. Wij maken hiervoor graag een maatwerk voorstel voor uw op.

 

Ruilgarantie
Kunsthandel Biesta & Smink hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar klanten. Mocht het kunstwerk bij nader inzien niet volledig voldoen aan uw wensen of toch niet helemaal passen in uw interieur, dan heeft u recht op een maand ruilgarantie. De voorwaarden treft u aan in de documentatieset, die u tijdens de aankoop van uw nieuwe schilderij, aquarel of tekening ontvangt.

 

Heeft u vragen over het kopen van een of meerdere schilderijen, aquarellen en/of tekeningen uit onze collectie? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@biesta-smink.nl of 06 55 555 304.