Mijn schilderij, aquarel of tekening verkopen

U heeft een schilderij, aquarel en/of tekening dat u wilt verkopen.

Kunsthandel Biesta & Smink is altijd op zoek naar kwalitatief goede schilderijen, aquarellen en/of tekeningen om haar kunstcollectie verder uit te breiden. Om u een goed voorstel te kunnen doen, is het van belang om volledige, correcte en zo uitgebreid mogelijke informatie en foto's vooraf te ontvangen.

Op basis van de informatie en foto's ontvangt u een vrijblijvend voorstel. In sommige gevallen is een bezichtiging noodzakelijk, waarbij een of meerdere experts van ons team graag bij u komen kijken. U bent ook van harte welkom om naar de ontvangstlocatie aan de rand van Den Haag te komen.

Na overeenstemming over het aankoopbedrag en voorwaarden wordt het afgesproken bedrag contant of per bank aan u voldaan. U kunt hierin zelf uw voorkeur aangeven.

Vul hieronder de gegevens van het schilderij zo volledig, correct en uitgebreid mogelijk in. Upload daarnaast minimaal een foto van de voorkant, achterkant en signatuur. Het uploaden van meerdere foto's van details en bijzonderheden is aanbevolen. Foto's dienen scherp en in daglicht te zijn gemaakt.

 

Neem bij vragen contact op via info@biesta-smink.nl of +31(0)6 55 555 304