Garantie op echtheid

Certificaat van echtheid
Koopt u een schilderij, tekening of aquarel bij Kunsthandel Biesta & Smink dan krijgt u een garantie op echtheid van het kunstwerk.

Aan elk kunstwerk in de collectie van Kunsthandel Biesta & Smink stellen wij hoge eisen en dat doet u uiteraard ook. De herkomst van de schilderijen, aquarellen en tekeningen is in veel gevallen bekend, waarbij de authenticiteit eerder is vastgesteld. Is dit niet het geval, dan vragen wij, bij twijfel, een second opinion aan experts binnen ons uitgebreide netwerk om de authenticiteit (alsnog) te verifieren. U heeft daardoor de garantie dat u een kunstwerk koopt, waarbij u niet aan de authenticiteit hoeft te twijfelen.

In de documentatieset die u bij aankoop van een schilderij, aquarel of tekening ontvangt, treft u het certificaat aan waarop de echtheid van het kunstwerk door Kunsthandel Biesta & Smink wordt gegarandeerd.

 

Ruilgarantie
Kunsthandel Biesta & Smink hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar klanten. Mocht het kunstwerk bij nader inzien niet volledig voldoen aan uw wensen of toch niet helemaal passen in uw interieur, dan heeft u recht op 1 maand ruilgarantie. De voorwaarden treft u aan in de documentatieset, die u tijdens de aankoop van uw nieuwe schilderij, aquarel of tekening ontvangt.

Heeft u vragen over de garantie of het echtheidscertificaat? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@biesta-smink.nl of +31(0)6 55 555 304