Snel verkopen

Kunsthandel Biesta & Smink biedt u de mogelijkheid om uw schilderij, aquarel en/of tekening snel te verkopen.

Met het pakket 'Snel verkopen' ontvangt u een rapportage met daarin de geschatte verkoopwaarde, op basis van veilingresultaten. De meest recente en gelijk lijkende veilingresultaten worden als onderbouwing in het rapport toegevoegd. Tevens treft u in de rapportage een vrijblijvend bod op uw kunstwerk aan, om zodoende het schilderij, de aquarel of tekening direct te kunnen verkopen. Dit bod ligt gemiddeld tussen de 55% en 75% van de geschatte verkoopwaarde. Uiteraard is dit afhankelijk van de staat, waarde en courantheid van het kunstwerk. Deze percentages zijn slechts ter indicatie, aangezien ieder bod maatwerk is.

De kosten van het pakket 'Snel verkopen' bedragen € 50,-- (vrijgesteld van BTW) per kunstwerk en dienen vooraf voldaan te worden. Indien u besluit gebruik te maken van het 'Snel verkopen'-bod ontvangt u de kosten van het pakket terug en is het pakket dus gratis.

 

Let op! Dit pakket is alleen af te nemen, indien het kunstwerk een minimale geschatte verkoopwaarde van € 300,-- heeft. Mocht de waarde lager liggen, dan zal een van onze medewerkers dit op voorhand aangeven, zodat u geen onnodige kosten maakt.


Vul in onderstaand formulier de gegevens van het schilderij zo volledig, correct en uitgebreid mogelijk in. Upload daarnaast minimaal een foto van de voorkant, achterkant en signatuur. Het uploaden van meerdere foto's van details en bijzonderheden is aanbevolen. Foto's dienen scherp en in daglicht te zijn gemaakt.

 

Neem bij vragen contact op via info@biesta-smink.nl of +31(0)6 55 555 304