Aankoop, verkoop en taxatie van kunstwerken

Kunsthandel Biesta & Smink koopt en verkoopt sinds 2001 schilderijen, aquarellen, tekeningen en complete inboedels via diverse kanalen. De inkoop van kunstwerken vindt voornamelijk plaats in West- en Zuid-Europa, terwijl de verkoop van werken en objecten wereldwijd gebeurd. De ene kunstenaar heeft nu eenmaal meer liefhebbers in het ene continent als op het andere. Vooral Amerika, Oost-Europa en Azië groeien de afgelopen jaren als afzetmarkt enorm, mede dankzij het steeds grotere aanbod op internet. Binnen ons team is er zowel expertise op het gebied van kunst  als van marketing/communicatie aanwezig. Een sterke combinatie die al bij een groot aantal aan- en verkopen haar succes heeft bewezen.

Per item bekijken wij wat de beste verkoopstrategie is. Een veiling kan voor bepaalde kunstwerken goed werken, terwijl er ook werken zijn die een uitgedacht marketingplan nodig hebben om onder de aandacht van de particuliere verzamelaar te komen. Het doel is altijd een optimaal verkoopresultaat. Waarschijnlijk verkoopt u niet dagelijks uw schilderijen, aquarellen en/of tekeningen of wilt u zelf niet het verkoopproces op u nemen? Kunsthandel Biesta & Smink begeleidt en ondersteunt u hier graag bij. Samen met u wordt de verkoopstrategie bepaalt om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Er zijn verschillende constructies mogelijk bij verkoopbegeleiding en die bespreken wij graag met u. Kies hier onder de categorie 'begeleiding verkoop' en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Een expert van ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op, uiterlijk binnen twee werkdagen.

 

Ook op het gebied van aankoop van kunst ondersteunen en begeleiden wij particulieren, bedrijven en beleggers. Het vinden van het juiste object kan al een uitdaging op zich zijn. De kans om dan in een emotie een te hoge prijs voor het object te betalen, is dan zeer reëel. Dankzij het uitgebreide netwerk is Kunsthandel Biesta & Smink vaak op de hoogte van bijzondere objecten, voordat deze op de markt komen. Toegang tot een wereldwijde database met verkoopresultaten draagt bij aan een onderbouwde en objectieve waarde onderbouwing. Zodoende kunnen wij samen met u een maximaal aankoopbedrag bepalen en eventueel het onderhandelings- en/of aankoopproces voor u verzorgen. De mogelijkheden bespreken wij graag in een vrijblijvend gesprek . Kies hier onder de categorie 'begeleiding aankoop' en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Een van onze medewerkers  neemt zo spoedig mogelijk contact met u op, uiterlijk binnen twee werkdagen.

 

Tot slot beheert Kunsthandel Biesta & Smink een database van zoekers/verzamelaars van specifieke kunstenaars. Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden wanneer er een werk (binnen ons netwerk) van uw favoriete kunstenaar aangeboden wordt? Schrijf u dan kosteloos in de zoekersdatabase van Kunsthandel Biesta & Smink in.

 

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via +31(0)6 55 555 304 of info@biesta-smink.nl.