Begeleiding bij aankoop van een kunstwerk

U heeft een schilderij, aquarel of tekening op het oog dat u graag wilt kopen, maar u bent niet bekend met de markt of wilt graag (volledig) ontzorgd worden. De experts van Kunsthandel Biesta & Smink begeleiden en ondersteunen particulieren, bedrijven en beleggers bij de aankoop van kunstwerken. Binnen dit proces zijn er verschillende opties mogelijk; van volledige ontzorging tot deeldiensten, zoals bijvoorbeeld het bepalen van het maximaal verantwoorde aankoopbedrag.

Vul onderstaand formulier zo volledig, correct en uitgebreid mogelijk in, zodat een van onze experts  vrijblijvend vooronderzoek kan verrichten om vervolgens contact met u op te nemen. Upload duidelijke foto's van het werk, met minimaal foto's van de voorkant, achterkant en signatuur. Een verwijzing naar de website waar het schilderij, aquarel of tekening te koop staat, is uiteraard ook prima.

Wij zijn u graag van dienst!

Heeft u vragen over onze service op het gebied van aankopen van een schilderij, aquarel of tekening? Neemt u dan gerust contact met ons op via +31(0)6 55 555 304 of info@biesta-smink.nl.