Begeleiding bij verkoop van uw kunstwerk

U heeft een schilderij, aquarel of tekening in uw bezit die u wilt verkopen, maar u bent niet bekend met de markt of wilt graag (volledig) ontzorgd worden. De experts van Kunsthandel Biesta & Smink begeleiden en ondersteunen particulieren, bedrijven en beleggers bij de verkoop van kunstwerken. Binnen dit proces zijn er verschillende opties mogelijk van volledige ontzorging tot deeldiensten, zoals bijvoorbeeld het bepalen van het meest geschikte verkoopkanaal.

Vul het formulier op de 'Kunst verkopen'-pagina zo volledig, correct en uitgebreid mogelijk in, zodat een van onze medewerkers vrijblijvend vooronderzoek kan verrichten om vervolgens contact met u op te nemen. Upload duidelijke foto's van het werk, met minimaal foto's van de voorkant, achterkant en signatuur. Ook ontvangen wij graag op voorhand een indicatie van uw vraagprijs.

Wij zijn u graag van dienst!

Heeft u vragen over het verkopen van uw schilderij, aquarel of tekening? Neemt u dan gerust contact met ons op via +31(0)6 55 555 304 of info@biesta-smink.nl.