(In)lijsten kunstwerk

De lijst rond een schilderij, aquarel of tekening heeft grote invloed op de uitstraling van het kunstwerk. Een goede en nette lijst is in de optiek van Kunsthandel Biesta & Smink een must voor ieder mooi kunstwerk. Het vinden van de juiste lijst is daarom een kunst op zich. Door de grote verscheidenheid aan lijsten is het vaak lastig om de juiste lijst bij een kunstwerk te zoeken. Voorbeelden van lijsten zijn vlakke lijsten, ornamenten lijsten, lijsten met ivoren inleg, voorzien van bladgoud etc. Kortom een lastige keuze.

In Nederland zijn er slechts enkele bedrijven die zich tot de absolute top mogen rekenen op het gebied van (in)lijsten van kunstwerken. Een van deze bedrijven is Prins Lijsten (voorheen Flippo) uit Sassenheim. Met ruim 50 jaar ervaring zijn de vakmannen van Prins Lijsten experts op het gebied van handgemaakte lijsten. Prins Lijsten is leverancier voor een groot aantal galeries, veilinghuizen, musea en particuliere kunstliefhebbers.
De samenwerking  met Prins Lijsten komt voort uit de uitstekende ervaringen die wij de afgelopen jaren met deze partij hebben opgedaan. Vakmanschap, uitstekende service en oog voor detail kenmerken onze partner. Een samenwerking waar Kunsthandel Biesta & Smink dus bijzonder trots op is!


Kies uw eigen lijst  bij kunstwerken uit onze collectie
De schilderijen, aquarellen en tekeningen in onze collectie zijn veelal voorzien van galerielijsten, die in samenspraak en op advies van Prins Lijsten zijn uitgezocht en vervaardigd. Indien een kunstwerk dat nieuw in onze collectie binnenkomt reeds voorzien is van een mooie originele of galerielijst, dan laten wij deze uiteraard rond het werk zitten.

Bent u geïnteresseerd in een van onze schilderijen, aquarellen of tekeningen, maar twijfelt u over de lijst? Dan maken wij graag samen met u een afspraak in het atelier van Prins Lijsten en ruilen wij kosteloos de lijst om naar een model van uw keuze. Gaat uw voorkeur uit naar een handgestoken lijst of een lijst voorzien van bladgoud of zilver? Dan zijn hier mogelijk meerkosten aan verbonden. Wij informeren u hier graag over.

 

Heeft u vragen over het inlijsten van uw schilderij of bent u benieuwd naar een werk uit onze collectie in combinatie met een andere lijst van Prins lijsten? Neemt u dan gerust contact met ons op via +31(0)6 55 555 304 of info@biesta-smink.nl.